Uzuni ziccert hibázott, aztán jött az angol henger

Anglia 2-0-ra nyert Albánia vendégeként a labdarúgó világbajnoki selejtezők I csoportjában, így két forduló után százszázalékos. A San Marino–Magyarország találkozó 20.45-kor kezdődik.

Magyar Nemzet
2021. 03. 28. 19:55
Albania vs England
Harry Kane a 33. gólját szerezte az angol válogatottban Fotó: EPA/Malton Dibra
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindkét csapat győzelemmel kezdte a selejtezőket, az első fordulóban Albánia Andorra ellen nyert 1-0-ra, Anglia pedig 5-0-ra kiütötte San Marinót.

Az első nagy helyzet az albánok előtt adódott. Védelmi hiba után kontrázhattak, a Ferencváros csatára, Uzuni lényegében ziccerben lőtt kapu fölé.

Ezután átvették az irányítást az angolok. Shaw beadását a gólgyáros Kane fejelte be.

 

Kane még az első félidőben lezárhatta volna a találkozót, ám közelről a felső lécet találta telibe.

A 63. percben aztán eldőlt a meccs. Ezúttal az albán védelem hibázott, Kane ezúttal gólpasszt adott, Mount értékesítette a helyzetet (0-2).

Több gól nem esett, Anglia tehát 2-0-ra nyert Tiranában, s két forduló után százszázalékos az I csoportban, amelyben a magyar válogatott is szerepel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.