Federer ott találta el a Monfilst, ahol nagyon fáj + videó

A húszszoros Grand Slam-győztes svájci legenda vállalta a kihívást, de nem tudta megoldani.

2021. 05. 24. 10:33
null
Federer, Monfils Forrás: Instagram/iamgaelmonfils
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ukrán Elina Szvitolina és a francia Gaël Monfils kétségkívül a teniszvilág legszórakoztatóbb párját alkotja, az Instagramon közös fiókjuk is van g.e.m.s.life néven (gaël, elina, monfils, svitolina), ahova vicces videókat tesznek fel. Mondhatnánk, hogy a legutóbbinak, ami a múlt hét végén készült, volt az „áldozata”, de ha ezt szó szerint értjük, akkor bizony maga Monfils. Felállt egy salakos pálya végére a falhoz, ahol a telefonját babrálta, hogy ne is a „vészhelyzet” foglalkoztassa, Szvitolina pedig megkérte Federert, hogy szervából vegye célba a labdával. Ám a feladat nyilván az volt, hogy ne találja el.

Federer és Monfils azért edzett is, nem csak mókázott
Fotó: Instagram/iamgaelmonfils

„Tudom, hogy ez nagy kihívás neked, de lazítsd el a karod, menni fog!” – biztatta Szvitolina a húszszoros Grand Slam-győztes svájci legendát, aki kétszer Monfils mellé bombázott, de harmadszor bizony eltalálta, mégpedig olyan helyen, hogy Monfils összegörnyedt. Federer nevetve elnézést kért, és Szvitolina is jól szórakozott, mert olyan nagy baj azért nem lett a dologból. Ám a női világranglista hatodik helyezettje a videót megtekintőknek azt tanácsolja, hogy ezt a kihívást azért mások ne nagyon próbálják ki otthon!

(Ha már egy svájci legendáról van szó, a monda szerint Tell Vilmos bizony jobban célzott, mint most Roger Federer…)

Monfils a saját Instagram-oldalán megköszönte a lehetőséget, hogy együtt edzhetett Federerrel, mert alapvetően erről volt szó, kiírta, hogy a pályán és a pályán kívül is nagy inspiráció számára. A Szvitolinával közös oldalukon a videó alá azt a bejegyzést szúrta, azt is köszöni Federernek, hogy a kihívást elvállalta, de kár, hogy ezt nem sikerült teljesítenie – s két sírva nevetős hangulatjelet biggyesztett mellé.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

(G)ael.(E)lina.(M).(S). (@g.e.m.s.life) által megosztott bejegyzés

Monfils egyébként áprilisban jegyezte el Szvitolinát, és ebből az alkalomból egy 700 ezer eurós, hozzávetőleg 250 millió forint értékű, gyémántberakásos gyűrűvel lepte meg. Ami el is nyerte szíve választottjának a tetszését.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Gael Monfils (@iamgaelmonfils) által megosztott bejegyzés

Roger Federert illetően pedig azt jegyezzük meg: örülünk, hogy a humorérzékét azután sem veszítette el, hogy a visszatérése sajnos nem úgy sikerült, ahogy tervezte.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.