Nagy hiba volt lekapni a sapkát a bokszvilágbajnok fejéről + videó

Floyd Mayweather június 6-án Miamiban bemutató bokszmeccsen lép ringbe egy nagyszájú YouTube-sztár ellen.

2021. 05. 08. 10:43
null
Forrás: Twitter/Logan Paul
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Június 6-án Miamiban bemutató bokszmeccsen lép ringbe Floyd Mayweather, a már visszavonult legenda egy nála jóval termetesebb, nagyszájú YouTube-sztárral, a fiatalok körében roppant népszerű Logan Paullal csap össze. Utóbbinak az Instagramon 19,2 millió követője van, de Mayweathernek több, neki 25,6 millió. A show része, hogy már előre fel kell csigázni az érdeklődést, de meglehet, hogy az esemény felvezető sajtótájékoztatóján az immár 44 éves Mayweather nem megjátszotta, hogy alaposan kihozták a sodrából.

Itt még nem volt nagy probléma:

A pályafutása során nagypehelysúlyban, könnyűsúlyban, kisváltósúlyban, váltósúlyban és nagyváltósúlyban egyaránt világbajnoki címet szerzett, mind az ötven mérkőzését megnyerő, 2017-ben visszavonult Mayweather éppen arról beszélt, hogy milyen könnyű dolga lesz a 26 éves Logan Paul ellen, amikor megjelent a színen ellenfele testvére. Az ugyancsak a YouTube-on alkotó, az Instagramon 15,4 milliós táborral rendelkező 24 éves Jake Paul – akinek van három győztes bokszmeccse – bátyjával együtt Mayweather életkorán és kopaszságán kezdett el poénkodni, s Jake utóbbi tényt bizonyítandó lekapta Mayweather fejéről a baseballsapkáját.

 

Mondani sem kell, hogy rögtön tömegjelenet alakult ki a kamerák kereszttüzében, és hogy, hogy nem, a tréfás kedvű Jake egy nagy monoklival a szeme alatt keveredett ki belőle. Mayweather pedig azt kiabálta, hogy mindkét testvért csúnyán el fogja intézni. S még jóval később is dohogott, hogy nem adták meg neki a tiszteletet.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Jake Paul (@jakepaul) által megosztott bejegyzés

Logan Paulnak eddig egyetlen bokszmeccse volt, azt is elveszítette egy másik YouTube-sztárral szemben. Jóval fiatalabb, tizenöt centivel magasabb és több mint tizenöt kilóval nehezebb Mayweathernél, de így is nagyon bátor ember, hogy bemegy ellene a ringbe.

Floyd Mayweather utolsó hivatásos mérkőzését 2017. augusztus 26-án vívta az MMA ír szupersztárjával, Conor McGregorral, akit a 10. menetben TKO-val vert meg. Ezzel megdöntötte a legendás nehézsúlyú világbajnok Rocky Marciano (49 győzelem, 0 vereség) rekordját. Szóval, sok jóra Logan Paul sem számíthat, mert ha csak egy közepesen fajsúlyos pofont kap, az is nagyon fájni fog neki. Már ha az eszméleténél lesz – de mindent a népszerűségért.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Floyd Mayweather (@floydmayweather) által megosztott bejegyzés

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.