Szépen csillogó magyar bronz: Gulyás Michelle harmadik lett a vk-döntőn

Gulyás Michelle bronzérmet nyert az öttusázók világkupa-sorozatának székesfehérvári döntőjében. Győzött a brit Kate French, másodikként pedig a német Annika Schleu végzett. A másik két magyar induló, Guzi Blanka a 21., Alekszejev Tamara pedig a 35. helyen végzett.

Magyar Nemzet
2021. 05. 14. 20:55
null
Gulyás Michelle minden bizonnyal rajthoz állhat a tokiói olimpián Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gulyás, aki április közepén megnyerte a második szófiai vk-fordulót, már a csütörtöki körvívásban is jól szerepelt, 21 ellenfelét legyőzte, majd a mai folytatásban a 200 méteres úszásban az ötödik időt érte el.

rengeteget fejlődött az olimpia elhalasztása óta
Fotó: Kovács Tamás / MTI

Lovaglásban csak egy akadályverése volt, így a lövészetekkel megszakított 4x800 méteres futásnak harmadikként, de a második French-csel együtt vágott neki. Változatos küzdelem alakult ki, az éllovas egyiptomi Amira Kandilt mindketten megelőzték, a hajrában pedig még Schleu Gulyás elé került, aki azonban így is újabb nagy lépést tett az olimpiai kvótaszerzés felé.

Guzi Blanka a 21., Alekszejev Tamara pedig a 35. helyen végzett.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.