Tusupot le kellett fogni, hogy ne menjen neki a szurkolóknak + videó

Bozsik Péter is piros lapot kapott, négy kiállítás volt a Komárom–III. Ker. TVE NB III-as mérkőzésen.

Magyar Nemzet
2021. 05. 03. 21:41
TUSUP, Shane
Debrecen, 2020. szeptember 28. Shane Tusup edzõ a labdarúgó NB II-es Merkantil Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC – Pécsi MFC mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadion lelátóján 2020. szeptember 28-án. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában a 33. fordulóban vasárnap az éllovas III. Kerületi TVE idegenben játszott a Komárommal, és feszült hangulatú találkozót nyert meg 0-1-ről 2-1-re fordítva.

A hazaiak az 57. percben szerezték meg a vezetést, de Szalai László játékvezető a 63. és a 68. percben is kiállított egy-egy komáromi játékost, a 69. percben pedig Bozsik Péter vezetőedző – a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, az M4 Sport állandó szakértője – is piros lapot kapott. A vendégek kettős emberelőnyben az 85. és a 88. percben találtak be, majd a 90. percben tőlük is kiállítottak egy játékost. (Bozsik Pétert a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága kedden három mérkőzésre eltiltotta. A szakvezető ezután fura nyilatkozatot adott, mely szerint azt bánja, hogy nem mondott cifrábbakat a játékvezetőnek.)

A találkozón immár lehettek szurkolók is, akik a lefújás után verbális összetűzésbe keveredtek az október óta a fővárosiak stábjához tartozó, a klub különleges tehetséggondozó programjában az erőnléti edzéseket vezető Shane Tusuppal. A háromszoros olimpiai bajnok úszó korábbi trénere és férje igencsak kijött a sodrából, az elsőként a Trollfoci Facebook-oldalára felkerült videó alapján úgy kellett lefogni, hogy ne menjen neki az őt sértegető drukkereknek.

Ez pedig a 24 Óra, Komárom-Esztergom megye napilapja közvetítésével lapunkhoz eljutott szurkolói videó:

[video width="368" height="672" mp4="https://magyarnemzet.hu/wp-content/uploads/2021/05/0071156received162423375801298.mp4"][/video]

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.