Idén sem nyer Bajnokok Ligáját a Paris St. Germain

Hatalmas meglepetésre a francia Paris SG nem tudott bejutni a férfikézilabda Bajnokok Ligája döntőjébe, miután 35-33-ra kikapott a dán Aalborgtól a kölni Final Four első mérkőzésén. A másik ágon a Barcelona viszonylag simán nyert a negyeddöntőben a Telekom Veszprémet elbúcsúztató Nantes ellen.

Magyar Nemzet
2021. 06. 12. 20:24
mikkel hansen
Mikkel Hansen nem lehet elégedett Fotó: Europress/AFP/FRANK MOLTER
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mikkel Hansen el van átkozva. A világ egyik legjobb játékosa, a dán átlövőzseni idén sem nyeri meg a Bajnokok Ligáját. 2010-ben a Barcelona, 2017-ben pedig jelenlegi csapata, a Paris SG színeiben jutott a trófea közelébe, de mindkétszer elbukott. Szombaton kiderül, hogy idén sem fogja elhódítani a BL-serleget. A PSG a dán és svéd játékosokkal megerősített Aalborg ellen már öt góllal is vezetett, de mégsem tudott nyerni a kölni Final Four első mérkőzésén. A vége 35-33 lett a dánok javára, Mikkel Hansen hat gólt szerzett, de nem ő volt a mérkőzés legeredményesebb játékosa, hanem a dánok svéd embere, Felix Claar, aki nyolc gólt szerzett.

Mikkel Hansen idén sem ünnepel BL-győzelmet
Fotó: Europress/AFP/Ina Fassbender

A másik ágon a Barcelona, ha nem is könnyen, de nyert a Teekom Veszprémet a negyeddöntőben francia Nantes ellen: a katalánok mindkét félidőt megnyerték, az első harminc percben kettő, a másodikat három góllal. A vasárnapi döntőben az Aalborg lesz a Barcelona ellenfele. A franciák a bronzmeccsen lesznek érdekeltek.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.