Thomas Müller: Nagyon fáj…

Thomas Müller Instagram-üzenetben kért bocsánatot a német szurkolóktól, amiért kihagyta az Anglia elleni meccs ziccerét, s így Németország kiesett a labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében.

Magyar Nemzet
2021. 06. 30. 10:13
European Football Championship - England - Germany
Thomas Müller fájdalma az elpuskázott lehetőség utáb Fotó: CHRISTIAN CHARISIUS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ott volt a pillanat, amely örökre ott marad, amelyet nem törölhetsz ki az emlékeidből, amely nem hagy nyugalmat az éjszakákon. Amiért dolgozol, edzel és futballistaként élsz. A pillanat, amikor minden rajtad múlik, amikor visszaadhatod a csapatodnak a reményt a rendkívül kiélezett pillanatban, amikor egy egész futballnemzetet eksztázisba hozhatsz. Nagyon fáj, hogy megkaptam ezt a lehetőséget, mégsem voltam képes vele élni. Fáj az egész német küldöttség, a csapattársaim, az edzőink miatt, akik bíztak bennem, megadták nekem a lehetőséget. De a legjobban a német szurkolók miatt fáj, akik a nehézségek ellenére ott voltak velünk, biztattak minket ezen az Európa-bajnokságon. Köszönöm a támogatást” – írja az Instagramon közzétett üzenetében.

Bizony nincs könnyű helyzetben a 31 éves csatár, őt okolják Németország kieséséért. Thomas Müller az Anglia elleni keddi nyolcaddöntőben, 1-0-s angol vezetésnél egyedül vezette e labdát Pickford kapusra, de csúnyán, majdnem fél méterrel mellélőtte a labdát. A találkozót végül Anglia nyerte 2-0-ra. A lefújás után Joachim Löw szövetségi kapitány és Manuel Neuer csapatkapitány is szóvá tette a kihagyott ziccert a nyilatkozatában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.