A tokióinál is nagyobb utazásra indult a tenisz álompárja

Összeházasodott Gaël Monfils és Elina Szvitolina. A két teniszező nászút helyett a tokiói buborékba utazik, ahol mindketten két számban érdekeltek.

Magyar Nemzet
2021. 07. 18. 10:09
Gaël Monfils Elina Szvitolina
Forrás: Twitter/Elina Monfils
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alig néhány hónapot vártak az eljegyzés után. Gaël Monfils és Elina Szvitolina összeházasodott Genfben. Az ukrán teniszező már férjezett nevén posztolta a képet a közösségi médiában.

A fiatal párnak természetesen sok volt és jelenlegi versenyzőtárs is gratulált a különböző közösségimédia-felületeken, többek között Caroline Wozniacki, Simona Halep és Nick Kyrgios is.

Nászútra egyelőre nincs idő, a házaspár mindkét tagja ugyanis a tokiói buborékba utazik, ahol Gaël Monfils férfi egyesben és párosban Franciaországot, Elina Monfils női egyesben és női párosban Ukrajnát képviseli. A vegyes párost meghagyják a magánéletre, hiszen az olimpián ebben a számban csak azonos nemzetiségű sportolók alkothatnak egységet. Attól sem kell tartaniuk, hogy esetleg egymás ellen lépnek pályára, ugyanis Ukrajnából egyetlen férfi teniszező sem jutott ki Tokióba, akivel esetleg Elina – kizárólag a teniszpályán – egy párt alkothatna.

Az olimpia közelsége akár még az esküvő időpontjában is szerepet játszhatott, hiszen az Australian Open idején a két teniszező nem is érintkezhetett egymással a Melbourne-ben kialakított buborékrendszerben. Házaspárként talán engedékenyebbek lesznek velük a tokiói szervezők, akiken nagy a nyomás.

2016-ban, Rio de Janeiróban a fiatal pár mindkét tagja közel járt az éremszerzéshez, Gaël és Elina is a negyeddöntőben búcsúzott, előbbi döntő szett tie breakben, utóbbi azok után, hogy előtte legyőzte az akkori világelső és címvédő Serena Williamst.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.