Felesége támogatásáról is le kell mondania a sérült olasz védőnek

Hónapokra kidőlt az olasz válogatott Leonardo Spinazzola, aki a belgák elleni Európa-bajnoki negyeddöntőben elért 2-1-es siker során szenvedett súlyos sérülést, Achilles-ín-szakadást.

Magyar Nemzet
2021. 07. 04. 20:52
spinazzola
Leonardo Spinazzola véletlenül sem szimulált Fotó: Europress/AFP/SVEN SIMON
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Leonardo Spinazzola, az AS Roma labdarúgócsapatának balhátvédje a pénteki, müncheni Olaszország–Belgium találkozón rosszul lépett, azonnal cserét kért, és a diagnózis szerint elszakadt az Achilles-ina.

Az eset pikantériája, hogy Thibaut Courtois nővére, Valérie a közösségi médiában azon melegében szimulálásnak minősítette a súlyos sérülést.

– Sajnos több hónapig nem számíthatunk rá – erősítette meg Jose Mourinho, a rómaiak új vezetőedzője. – Ilyen a futball, mi viszont a jövő héten megkezdjük a felkészülést a következő szezonra.

A 28 éves játékos, aki arcát a kezébe temetve zokogott a sérülése után, közösségi oldalán nem részletezte a sérülését.

– Mindannyian tudjuk, hogy mi történt, de az olasz álom folytatódik, és számunkra nincs lehetetlen. Hamarosan visszatérek, ebben biztosak lehettek – posztolta Spinazzola.

Az olasz játékos Finnországba utazik egy specialistához, Orava professzorhoz. A felesége követné, de nem teheti a Covid-rendelkezések miatt.

A tervek szerint Spinazzola szerdán vagy csütörtökön hazatérhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.