Cristiano Ronaldo a családi nyaralás alatt is képtelen ellazulni

A portugál világsztár legnagyobb fia, Cristiano Jr. már próbálja követni apját, de azért még kell edzenie.

Magyar Nemzet
2021. 07. 04. 23:02
CRISTIANO RONALDO
Cristiano Ronaldo nyaral és igyekszik kipihenni az Eb fáradalmait Fotó: MTI/EPA/Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

végre pihenhet. Ez az egyetlen jó dolog abban, hogy Portugália már a nyolcaddöntőben (Belgiummal szemben) kiesett az Európa-bajnokságon. Ronaldo jó apához illően a családdal együtt nyaral, valahol hajókázik a tengeren, ahogy azt a közösségi médiában is megosztotta. „Eljött a pihenés ideje a szeretteimmel” – csak ennyit fűzött a képhez.

Ronaldónak eggyel kevesebb gyereke van, mint Aranylabdája. Tehát négy. Mindannyian vele vannak.

Cristiano Jr. 2010-ben született, az édesanyja nevét – az apa és az anya megállapodásának megfelelően – nem hozták nyilvánosságra. Ronaldo családja 2017-ben aztán három gyerekkel gyarapodott. Az ikrek, Eva és Mateo béranyától születtek júniusban. Novemberben aztán világra jött Alana Martina is, akinek – a négy gyerek közül egyedüliként – az édesanyját is ismerjük. Georgina Rodríguez modell volt, s a mai napig hű társa világhírű futballistának.

S ha ezt végigvettük, akkor érdemes tüzetesebben megnézni a képet. Azt tudjuk, hogy Ronaldónak tökéletes izomzata van. Ám nyugodt pihenés közben még Arnold Schwarzeneggernek sem feszültek úgy a hasizmai, mint neki. Vagy CR7 a felvétel kedvéért nyomott egy hasprést? Talán… (Biztos.)

De van még valami, ami feltűnhet. A kis Cristianónak, Juniornak tizenegy évesen milyen szépen dagadnak máris a hasizmai! Élünk a gyanúval, kicsit ő is rásegített a tónusra az exponálás alatt. Hiába, az apja fia!

De azt is jegyezzük meg, nagyon aranyosak a gyerekek. S az a boldogság, ami a képről, róluk sugárzik, nem lehet csupán beállítás dolga.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.