A sérült Spinazzola megőrült az olasz győzelemtől + videó

Az olasz válogatott tagjai a sérülése miatt már meg is műtött Leonardo Spinazzola mezével és őt éltetve ünnepelték a Spanyolország elleni győzelmüket az Európa-bajnokság elődöntőjében tegnap. De az érzelmek a Spinazzola-házban is a tetőfokukra hágtak, a torna egyik legjobb teljesítményt nyújtó futballistája begipszelt lábbal, az ágya szélén ülve, a tévé előtt ünnepelte a sikert.

Magyar Nemzet
2021. 07. 07. 11:54
spinazzola
Leonardo Spinazzola véletlenül sem szimulált Fotó: Europress/AFP/SVEN SIMON
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

CALCIATORIBRUTTI (@calciatoribrutti) által megosztott bejegyzés

Kétségkívül az olasz válogatott és az Európa-bajnokság egyik legjobb labdarúgója volt Leonardo Spinazzola, aki azonban a Belgium elleni negyeddöntőben sprint közben megsérült, Achilles-ín-szakadást szenvedett. Az AS Roma 28 éves balhátvédje a meccs után el is hagyta a nemzeti csapatot, és Finnországban megműtötték, ami után több hónapos pihenő vár rá.

Leonardo Spinazzola véletlenül sem szimulált
Fotó: Europress/AFP/SVEN SIMON

Így a Spanyolország elleni tegnapi elődöntőt már otthon, begipszelt lábbal izgulta végig. Amikor Jorginho belőtte az utolsó tizenegyest, amellyel Olaszország megnyerte a párbajt, Spinazzola felesége videóra vette férje őrületes örömét. A védő azt üvöltözte, hogy „Grazie!”, azaz a háláját fejezte ki társainak.

Természetesen a csapattársak sem feledkeztek meg róla. Mint megírtuk, a meccs legjobbjának megválasztott Federico Chiesa Spinazzolának ajánlotta a sikert, és elmondta, hogy a döntőben érte is küzdeni fognak, hiszen az aranyérem gyógyírt jelenthetne a fájdalmára.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.