Taroltak a magyarok az öttusa Eb-n, aranyeső hullott a mieinkre

Aranyérmet nyert Kardos Bence, illetve a Kardos, Demeter Bence, Bereczki Richárd összeállítású magyar csapat a hagyományos versenyben szombaton az oroszországi öttusa Európa-bajnokságon.

Forrás: MTI2021. 07. 10. 18:28
Kardos Bence
Kardos Bence remekül versenyzett az Eb-n Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A győztes Kardos Bence mögött egyéniben még egy magyar – a harmadikként végző Demeter Bence – is felállhatott a dobogóra. Bereczki ötödik, Regős Gergely pedig 13. lett. Az ezüstérmet a francia Brice Loubet érdemelte ki.

Kardos Bence pályafutása legnagyobb egyéni sikerét aratta
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Csapatban a magyarok éppen a franciákkal versenyeztek az első helyért, az ezüstérmes együttes 28 ponttal maradt le úgy, hogy tagjai a második, a negyedik és a hetedik helyet szerezték meg. Harmadikként a fehéroroszok végeztek.

Pénteken, a női versenyben Guzi Blanka ezüst-, Simon Sarolta pedig bronzérmet nyert, míg a Guzi, Simon, Réti Kamilla összeállítású csapat győzött.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.