A klubváltás küszöbén állhat a magyar válogatott motorja

Nigel Pearson, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bristol City vezetőedzője elárulta, a klub magyar válogatott játékosa, Nagy Ádám távozási kérelmet nyújtott be.

Magyar Nemzet
2021. 08. 08. 7:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton rajtolt az angol Championship. A Bristol City az első fordulóban 1-1-et játszott otthon a Blackpoollal, ám a szigetországi újságírókat az eredménynél is jobban érdekelte, hogy a hazai csapat egyik legjobbja, miért maradt ki a Bristol játékoskeretéből. Nigel Pearson elárulta, sérülésről szó sincs, más ok áll a háttérben.

– Nagy Ádám jól van, de szeretne távozni a klubtól. Fontos, hogy olyan játékosokat küldjek a pályára, akik itt akarnak lenni – húzta alá a Bristol vezetőedzője.

Pearson azt is elárulta, a klub egyelőre nem kapott egyetlen ajánlatot sem a magyar válogatott középpályásáért, akit a City 2019 augusztusában vásárolt meg a Bolognától. Nagy Ádámot 2022 nyaráig köti szerződés a bristoliakhoz.

 

Borítókép: Nagy Ádám a Bristol City–Portmouth mérkőzésen. Forrás: Facebook/bristolcityfc/Rogan Thomson

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.