Kapás Boglárka már túltette magát a tokiói kudarcon

Jól megérdemelt két hónapos pihenőjét tölti a tokiói olimpián 200 méter pillangón negyedik helyen végzett Kapás Boglárka. A 2016-os riói olimpián 800 gyorson bronzérmet szerzett úszó már a helyén tudja kezelni a Tokióban elért negyedik helyet, és elhatározta, hogy a 2024-es párizsi játékokig mindenképpen folytatja az úszást.

Magyar Nemzet
2021. 09. 01. 9:46
A pihenés sokat segít a felejtésben Fotó: Tumbász Hédi Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.
Fotó: Tumbász Hédi Nemzeti Sport

Kapás Boglárkát hívta a Nemzetközi Úszóliga (ISL) előző évadában győztes csapata, az Energy Standard, de az UTE úszója nem vállalta a megméretést, a jól megérdemelt pihenőidejét tölti – olvasható a Nemzeti Sportban

 

Az UTE 28 éves úszója a szabadsága alatt is szembesül az emberek szeretetével, rajongásával, többek között nekik köszönhető, hogy már nem szomorodik el a Tokióban elért negyedik helye miatt. Kapás az éremszerzés reményében utazott az olimpiára, de ez mégsem sikerült neki. Az Újpest versenyzője arról is beszélt, hogy megmarad a pillangó mellett, nem vált úszásnemet, és mindenképpen kitart a 2024-es párizsi olimpiáig.
Végezetül Tokióval kapcsolatban kijelentette: boldog, hogy egyáltalán megrendezték az olimpiát.

A teljes interjút ITT lehet elolvasni. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.