Fogynak Rossi védői, az Eb egyik hőse is kidőlt

Fiola Attila hazautazott Telkiből, sérülése miatt egyik októberi selejtezőn sem léphet pályára.

Magyar Nemzet
2021. 10. 08. 19:40
null
Budapest 20210908 Labdarúgás 2021 Világbajnoki VB selejtező Magyarország Andorra válogatott mérkőzés Fotó Árvai Károly Nemzeti Sport Szalai Ádám Fiola Attila Fotó: Árvai Károly
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

nincs egyszerű helyzetben, bár a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya összességében bizakodó a szombati, Albánia elleni vb-selejtező előtt. Az már korábban ismert volt, hogy az olasz szakember sérülés miatt nem számíthat csapatkapitányára, Szalai Ádámra, míg a héten két védő esett ki a sorból.

Tamás Márk után esetében is eldőlt, hogy nem tudja segíteni az Albánia, majd a négy nappal későbbi, Anglia elleni meccsen sem a nemzeti csapatot. A Mol Fehérvár védője már el is hagyta a telki edzőközpontot.

A két védő közül Fiola az érzékenyebb veszteség, hiszen a magyar válogatott idei kilenc tétmeccse közül egyedül a San Marino elleni vb-selejtezőn nem kezdett, eltiltása miatt, az Eb-n pedig Franciaország ellen emlékezetes gólt lőtt.

(A borítóképen: és Fiola Attila. Albánia és Anglia ellen egyikük sem lesz bevethető Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.