Hamilton és a PSG-sztárok egy modellel kirúgtak a hámból + videó

A pilóta nem unatkozott az Orosz Nagydíj megnyerése és a hét végén következő Török Nagydíj közötti szünetben.

2021. 10. 05. 8:05
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

nem unatkozott az Orosz Nagydíj megnyerése és a hét végén következő Török Nagydíj közötti szünetben: a Formula–1 hétszeres világbajnoka az Instagram oldalán megosztott egy fotót, amely arról tanúskodik, hogy a Mercedes pilótája elugrott Párizsba, és többek között a Paris Saint-Germain futballcsapatának két klasszisával, Neyrmarral és Kylian Mbappéval együtt ő is ott volt azon a partin, amelyet a szupermodell Cindy Bruna rendezett a 27. születésnapja alkalmából. A Trattoria étteremben Hamilton két dologra ügyelt: arra, hogy a pólóján jól látszódjanak a szponzorai, s hogy az egészségét óvja, maszkot viselt.

A The Sun cikkében az egyik fotón a PSG-nek egy harmadik kiválósága, Marco Verratti is látható az említett két csapattársa és az ünnepelt társaságában.  

Az 1,3 milliós követői táborral rendelkező szupermodell több fotót és egy videót is posztolt az Instagram-oldalán, ezek már nem olyan szolidak, mint amit Hamilton tett ki – a parti résztvevői igencsak kirúgtak a hámból...

Borítóképünkön Lewis Hamilton és Forrás: Instagram/lewishamilton

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.