Német edző válthatja Horváth Ferencet a Honvéd kispadján

Úgy tűnik, elfogyott a türelem Kispesten. Horváth Ferenc az Újpest elleni vereség után távozhat a kispadról.

Magyar Nemzet
2021. 11. 29. 9:13
Fotó: Nemzeti Sport/Balogh László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Sport értesülései szerint a hétvégi, Újpest elleni vereség volt Horváth Ferenc utolsó mérkőzése a Honvéd kispadján.

A tréner a lefújás után úgy fogalmazott, hogy a Honvédnak önmaga a legnagyobb ellensége. Úgy tűnik azonban, hogy a klubvezetők az edzőváltásban látják a megoldást.

Kétségtelen tény, a Honvéd nincs jó formában, legutóbbi hat bajnokijából ötöt elveszített, csupán az NB I utolsó helyét elfoglaló MTK-t tudta legyőzni ebben az időszakban.

A negyvennyolc éves Horváth Ferencet idén februárban nevezte ki vezetőedzőnek a kispesti klub. A szakvezető az előző idényben az élvonalban tartotta a Honvédot, idén azonban nem tudott szintet lépni a csapattal.

Horváth utódja a német Michael Boris lehet, aki itthon legutóbb az MTK-t irányította, majd rövid és sikertelen időszakot töltött a dán SönderjyskE kispadján. Borisszal együtt érkezhet a Honvéd szakmai stábjába a korábbi magyar szövetségi kapitány, Bernd Storck is.

Borítókép: Horváth Ferenc (Fotó: Nemzeti Sport/Balogh László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.