Hihetetlen skót fordítás Londonban

Alan Soutar már lemondott a továbbjutásról a dartsvilágbajnokságon, mégis a legjobb harminckettő között találta magát.

Magyar Nemzet
2021. 12. 23. 19:36
Alan Soutar darts világbajnokság
Fotó: Twitter/Live Darts
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hihetetlen fordítást látott a londoni Alexandra Palace közönsége: a huszonhatodik kiemelt Mensur Suljović nyolc meccsnyilat is elrontott, így kiesett a skót Alan Soutar ellen a dartsvilágbajnokság második fordulójában.

Pedig az osztrák játékos simán nyerte az első két szettet, a mérkőzés lezárása viszont sehogyan sem ment neki. Soutar szép lassan bemelegedett, s bár ő is kihagyott néhány meccsnyilat, végül bravúros, 144-es kiszállóval bejutott a harmadik körbe.

 

– Azt gondoltam, hogy esélyem sincs, a büszkeségemért küzdöttem. Nem volt már rajtam akkor nyomás. Aztán hirtelen a győzelemért dobhattam, és minden megváltozott. Szerencsém volt, remélem, sokáig folytatódik még! – fogalmazott a győztes.

Még egy fordítást láthatott csütörtök délután az Ally Pally közönsége, ám abban a párharcban a kiemelt játékos, a portugál José de Sousa nyert 0-2-es hátrányból Jason Lowe ellen. 

A második forduló csütörtök este véget ér, utána karácsonyi szünet következik, december 27-én pedig a harmadik körrel folytatódik a világbajnokság.

Borítókép: Alan Soutar (Fotó: Twitter/Live Darts)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.