A Chelsea-nél megbukott edzőként, most egy BL-győztes helyére szerződtették

Nincs ló, jó a szamár is alapon került sor Frank Lampard kinevezésére. Az Everton eredetileg Wayne Rooney-t akarta Rafa Benítez utódjának, de ő nemet mondott. Lampard viszont vállalta a feladatot.

Magyar Nemzet
2022. 01. 31. 19:22
Lampardban bízik a kiesőzónától távolodni kívánó Everton vezetősége Forrás: evertonfc.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Premier League 16. helyén álló Everton vezetősége Rafa Benítez menesztése óta keresett új edzőt. A jelöltek között szerepelt többek között a legutóbb a Fenerbahcét irányító portugál Vítor Pereira és a másodosztályú Derby County edzője, Wayne Rooney, de egyikük sem vállalta a feladatot. Frank Lampard viszont igen.

A korábbi kiváló középpályás 2018-ban a Derby Countynál kezdte menedzseri pályafutását, majd alig több mint egy évvel később, 2019 nyarán átvette a Chelsea irányítását. A londoni klubnál a vártnál gyengébb eredmények miatt 2021 januárjában menesztették. Azóta várt az újabb feladatra.

Lampard szombaton a Brentford elleni FA-kupa-mérkőzésen ülhet először az Everton kispadján. 

Borítókép: Frank Lampard edzőként bizonyíthat 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.