Hatalmas autóbalesetet úszott meg az Ajax Amsterdam kapusa + videó

Szerencsés kimenetelű autóbalesetet szenvedett André Onana, az Ajax Amsterdam és a kameruni labdarúgó-válogatott kapusa.

Magyar Nemzet
2022. 03. 22. 16:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 25 éves André Onana hazája fővárosából, Yaoundéből a válogatott edzőtáborába tartott, amikor karambolozott egy másik autóval. A gépjárműveket látva kész csoda, hogy a hálóőr karcolás nélkül megúszta a csattanást.

 

A kameruni szövetség közlése szerint a hálóőr már csatlakozott a Doualában készülő kerethez, de elővigyázatosságból még kórházi vizsgálatokon kell majd részt vennie. A kameruni válogatott pénteken az algériai csapatot fogadja az afrikai világbajnoki selejtezősorozat playoffjában, az oda-visszavágós párharc – melynek második meccsét jövő kedden rendezik – győztese kijut a katari világbajnokságra.

Onanára mostanában rossz napok járnak: március 14-én a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az Ajax elvérzett a Benficával szemben, Lisszabonban hiába ért el 1-1-es döntetlent, a visszavágón hazai pályán 1-0-ra kikapott, így kiesett.

Borítókép: André Onana csatlakozott a vb-selejtezőre készülő kameruni válogatotthoz (Forrás: Twitter/Africa Facts Zone)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.