Nadal ellenfele őrjöngött, és kioktatta Ben Stillert + videó

Rafael Nadal három játszmában győzte le Nick Kyrgiost az Indian Wells-i ATP 1000-es teniszverseny negyeddöntőjében. A 35 éves spanyol klasszis érzelemdús meccsen menetelt tovább. Idén 19 győztes meccset tudhat maga mögött.

Magyar Nemzet
2022. 03. 18. 8:29
TENNIS : BNP Paribas Open 2022 - 12/03/2023
Nadal idén továbbra sem tud hibázni Fotó: Antoine Couvercelle / Panoramic
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nick Kyrgios soha nem fog megváltozni. A görög származású ausztrál saját bevallása szerint sem veszi teljesen komolyan a teniszt. Ha úgy tartja a kedve, akkor legurít egy-két sört a meccsek előestéjén, és már annak a gondolatától is kiütést kap, hogy táplálkozási tanácsadó akarná megmondani neki, hogy mit fogyasszon. Többek között ezért sem lesz soha világelső, pedig a tehetsége bőven meglenne hozzá. A kitartása más kérdés.

Magyar idő szerint hajnalban az Indian Wells-i ATP 1000-es kemény pályás tenisztorna negyeddöntőjében is hatalmas show-t rendezett az ausztrál az idén még veretlen, 35 éves Grand Slam-rekorder, ellen. Nem tetszett neki, hogy a nézőtéren üldögélő hollywoodi színész, Ben Stiller és barátai megjegyzést tesznek rá. Erre az adogatása előtt reagált.

Majd miután mindennel és mindenkivel összeveszett, a mérkőzésvezető figyelmeztette, hogy a nézők azért jöttek ki a versenyre, hogy teniszt lássanak, és ne egy őrült viselkedését.

A mérkőzést Nadal nyerte meg 7:6, 5:7, 6:4-re, és már 19 veretlen meccset számlál a naptári évben. A 21-szeres Grand Slam-győztes spanyol a honfitársával, a tavalyi döntős, brit Cameron Norrie-t magabiztosan elbúcsúztató (6:4, 6:3) Carlos Alcarazzal játszik az elődöntőben.

Eddig egyszer találkozott egymással a két spanyol: tavaly a madridi Masters-tornán Nadal két sima szettben nyert (6:1, 6:2). Ennél szorosabb csatára számíthatunk Indian Wellsben.

Borítókép: Rafael Nadal megőrizte a nyugalmát, és ez továbbjutást ért Indian Wellsben (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.