Rebrov lemondott róla a Fradinál, most a kiesés ellen harcolhat

A legutóbb az Egyesült Arab Emírségekben szereplő 24-szeres magyar válogatott labdarúgó, Varga Roland a szezon végéig kötelezte el magát új csapatához, a lengyel Nieciecza együtteséhez.

Magyar Nemzet
2022. 03. 11. 8:24
Új csapat, új célok, régi mosoly Forrás: termalica.brukbet.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 32 esztendős szélső múlt nyáron igazolt korábbi klubjához, az al-Ittihad Kalbához, ott azonban 12 meccsen nem szerzett gólt, a klubja lemondott róla, és már január óta tudni lehetett, hogy új csapatot keres.

A válogatott támadó rögvest kulcsfontosságú meccsen bizonyíthat, pénteken ugyanis azzal a Zaglebie Lubinnal meccsel új csapata, amely mindössze három ponttal gyűjtött többet a bajnokság eddigi szakaszában.

Varga az MTK-nál lett profi futballista, később pedig Olaszországban, a Bresciában futballozott. 2010-ben az Újpestnél, egy évvel később a Foggiánál szerepelt kölcsönben. 2012 tavaszán hazatért, a Győri ETO, majd az FTC következett a karrierjében. A Fradinál alapembernek számított Thomas Dollnál, de Szergej Rebrov nem ragaszkodott hozzá. A Ferencvárostól az MTK-hoz került, majd a kék-fehérektől igazolt 2021 júliusában az emírségekbe.

Varga a Nieciecza történetének második magyar légiósa, korábban Kecskés Ákos szerepelt a csapatban, s a 2017–2018-as idényben 13 mérkőzésen viselte annak szerelését. 

Borítókép: Varga a kieséstől mentheti meg az új csapatát (Fotó: termalica.brukbet.com)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.