Cristiano Ronaldo gyászol, elhunyt az újszülött kisfia

Gyászhírt osztott meg közösségi oldalain Cristiano Ronaldo: elhunyt újszülött kisfia. A Manchester United portugál játékosának párja ikreket várt, a kislány életben van.

Magyar Nemzet
2022. 04. 18. 21:18
FBL-ENG-PR-EVERTON-MAN UTD Fotó: Europress/AFP/ANTHONY DEVLIN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

szomorú hírt tudatott a világgal, a portugál labdarúgóklasszis újszülött kisfia halálát jelentette be a közösségi médiában.

– A legmélyebb fájdalommal kell közölnünk, hogy újszülött kisfiunk elhunyt. Ez a legnagyobb szomorúság, amit egy szülő érezhet. Csak a kislányunk születése ad erőt, reményt és némi boldogságot, hogy átvészeljük ezt az időszakot. Köszönjük az orvosoknak és az ápolóknak a szakszerű ellátást és támogatást. Lesújtott minket ez a veszteség, kérjük, tartsák tiszteletben, hogy ezt magunkban és nem nyilvánosan szeretnénk feldolgozni. Kisfiunk, te vagy a mi angyalunk, mindig szeretni fogunk – fogalmazott a Manchester United játékosa.

Cristiano Ronaldónak és párjának, Georgina Rodrígueznek van egy négyéves lánya. A labdarúgónak korábban három gyereke született, 2010-ben egy fia, 2017-ben egy ikerpár, egy fiú és egy lány.

Borítókép: Cristiano Ronaldo (Fotó: Europress/AFP/Anthony Devlin)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.