Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Indonéziában folytatja a Ferencváros egykori edzője

Thomas Doll, a Ferencváros egykori vezetőedzője az indonéziai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Persija Jakarta csapatát irányítja a következő idénytől – számolt be róla a Nemzeti Sport.

Forrás: Nemzeti Sport2022. 04. 23. 12:37
Debrecen, 2018. április 14. Thomas Doll, a Ferencváros német vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Debreceni VSC - Ferencváros mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2018. április 14-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Thomas Doll 2013 és 2018 között irányította a Ferencvárost, mellyel egy bajnoki címet és három Magyar Kupát nyert – idézte fel a Nemzeti Sport

A német szakember azóta is Budapesten él magyar feleségével és közös kislányukkal. Az 56 éves Doll  legutóbb 2019-ben volt vezetőedző, akkor a ciprusi APOEL-t irányította.

– Megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok Indonézia egyik vezető klubjához, szeretném, hogy a klub magasabb szintre jusson – nyilatkozta Doll, aki három évre írt alá új klubjával.

A Persija Jakarta a 8. helyen végzett az indonéziai liga 2021–2022-es kiírásában. A csapat keretének tagja a horvát Marko Simic, aki korábban a Vasasban és a Ferencvárosban is játszott. A támadó a zöld-fehéreknél a 2011–2012-es évadban nyolc tétmérkőzésen két gólt szerzett. 

Borítókép: Thomas Doll 2018 áprilisában  (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.