Gazdag Dániel megint gólt lőtt a menetelő Philadelphiában + videó

Gazdag Dániel ezúttal is betalált a tengerentúl a Philadelphia Union csapatában, amely 2-2-es döntetlent játszott a Los Angeles FC otthonában az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának szombati játéknapján.

Magyar Nemzet
2022. 05. 08. 10:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Klubjának honlapja szerint a 13-szoros válogatott a kilencedik percben egy kontratámadás végén öt méterről passzolt a hazaiak hálójába. A Philadelphia Union ezzel vezetett 1-0-ra, és az előnyét megőrizte a szünetig.

Fordulás után a Los Angeles az 56. percben egyenlített, a 67.-ben újra a vendégek szerezték meg a vezetést, a 2-2-es végeredmény pedig a 82. percben alakult ki. Gazdag Dániel végigjátszotta a meccset, amelyen szezonbeli ötödik gólját szerezte. A Philadelphia tíz meccs után a tabella élén áll a keleti főcsoportban. Az együttesnek 19 pontja van, és szoros az élboly, egy 18 és két 17 pontos csapat következik Gazdagék után.

S íme, Gazdag Dániel így vette be a hazaiak kapuját:

A fordulóban Schön Szabolcs a kispadról nézte végig, ahogyan csapata, az FC Dallas hazai pályán 2-0-ra legyőzi a CONCACAF-zóna friss Bajnokok Ligája-győztesét, a Seattle Sounders együttesét. A texasiak a harmadik helyen állnak a nyugati főcsoportban. Sallói Dániel kezdőként 82 percet töltött a pályán a Sporting Kansas Cityben, amely gól nélküli döntetlent játszott a New York City FC otthonában, így a nyugati főcsoport tabellájának 12. helyén áll a tizennégy csapat között. Sallóinak kilenc meccsen két gólja van.

Borítókép: A Philadelphia Unionnál remek a hangulat (Forrás: Twitter/PhilaUnion)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.