„Gulyást csináltak Angliából!” – teljes a döbbenet a szigetországban

Sokkban vannak Angliában azután, hogy a labdarúgó-válogatottunk a Nemzetek Ligájában kedden 4-0-s győzelmet aratott Wolverhamptonban ellenük. A Nemzeti Sport sajtószemléje.

Magyar Nemzet
Forrás: Nso.hu2022. 06. 15. 8:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyarország nagyon elverte Angliát – állapítja meg a BBC. – Először fordul elő 2014 óta, hogy az angol válogatott négy egymást követő mérkőzése egyikét sem nyeri meg, és nyugtalanító, hogy a világbajnokság közeledtével sem a formája, sem az önbizalma nem a régi. Anglia nem volt képes többre, mint beletörődni a megalázó és valószínűleg romboló erejű vereségbe, amely után a drukkerek nemcsak fütyültek, hanem Gareth Southgate menesztését is követelték.

– Magyarország megalázta a szerencsétlen angol válogatottat – írja a SkySports. – A válogatott végig teljesen szétesően futballozott, és nem elképzelhetetlen, hogy kiesik az első osztályból. Sokkal aggasztóbb ennél, hogy a formája egy világbajnoki évben hagyja cserben. Négy mérkőzés győzelem nélkül, egy góllal – az is tizenegyesből. Itt nem kisiklásról van szó, hanem történelmi összeomlásról, az utóbbi kilencvennégy év legsúlyosabb hazai vereségéről.

– Southgate ellen fordultak dühös angol szurkolók a négygólos megalázás után – fogalmaz a The Telegraph. – A hármas sípszó pfujolásba fulladt, Anglia győzelem és akciógól nélkül fejezte be eddigi szereplését a Nemzetek Ligájában. Southgate keretének összetétele és a taktika kérdéseket vet fel.

Gulyást csináltak Angliából – hirdeti címében a Mail Online. – A háromoroszlánosok megalázó vereségbe csúsztak bele, a vendégek az utolsó húsz percben három gólt szereztek. Voltak szurkolók, akik Reggelre ki leszel rúgva! rigmusban törtek ki a kínos hazai produkciót látván. Ez nem fog megtörténni, Gareth Southgate kapitányi hitele még nem fogyott el, lehetősége lesz magyarázatot találni a történtekre, és választ adni arra, hogy az angol válogatottnak van-e reális esélye világbajnokságot nyerni az idén.

Az Nso.hu teljes cikke ITT olvasható el.

Borítókép: A Mail Online jól visszaadja az angolok csalódottságát (Forrás: Nso.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.