Kétszer is visszatapsolták Szalaiékat a szurkolók + videó

A magyar drukkerek nem tudtak betelni az ünnepléssel az angolok elleni 4-0-s győzelem után, és a himnuszt is pótolták a csapattal.

Koczó Dávid (Wolverhampton)
2022. 06. 14. 23:03
null
Wolverhampton 20220614 Labdarúgás Nemzetek Ligája Magyarország-Anglia Fotó Nemzeti Sport Árvai Károly Fotó: Árvai Károly
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzetek Ligája első három fordulója után lehetett bízni abban, hogy a magyar labdarúgó-válogatott Angliában sem vall kudarcot, de arra aligha számítottak sokan, hogy kiütéses, 4-0-s győzelmet arat legénysége. Pedig pontosan így történt!

Nem véletlen, hogy a magyar szurkolók alaposan megünnepelték a sikert.

A szokásoknak megfelelően megtapsolták a csapatot, majd együtt elénekelték a himnuszt. Angolok ekkor már alig maradtak a stadionban, és ők is kifütyülték magukat a lefújás után, dühükben.

Azonban amikor a magyar játékosok távoztak volna, néhány másodperc után felhangzott a „Gyertek ide! Gyertek ide!” rigmus.

Újabb ünneplés, újabb taps, magyar tánc a vendégszektorban és alatta, a szögletzászlónál.

Szalai Ádámék ezután elindultak az öltözőfolyosó felé. Már átlépték az oldalvonalat, amikor a szurkolók másodszor is visszatapsolták őket.

Ezzel a sikerrel nem tudtak betelni a drukkerek. Nem csoda. Az eredmény annál inkább.

Borítókép: Magyar örömünnep Wolverhamptonban (Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.