időjárás 28°C Huba 2022. augusztus 19.
logo

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

Magyar Nemzet
Forrás: MTI
2022.07.06. 18:15 2022.07.06. 18:22
 A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

Az egész FINA-család nevében köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

„Megtiszteltetés volt, hogy az ön vezetése alatt, egy kiváló csapattal együtt dolgozva ilyen egyedülálló eseményt végigvittünk. Együtt, kevesebb mint négy hónap alatt legyőztük az akadályokat, és lebonyolítottuk a FINA történetének egyik legjobb vízi eseményét” – írta Husszein al-Musszalam.

A kuvaiti sportvezető háláját fejezte ki az Orbán Viktorral folytatott, a magyarországi vízisport jövőjéről szóló tárgyalásokért is.

„A FINA és Magyarország között csodálatos hagyománya van az együttműködésnek, és örülök, hogy ön támogatja a jövőbeni közös munkát is; nagyra értékeljük a FINA iránti elkötelezettségét és bizalmát” – fogalmazott Husszein al-Musszalam.

Levele zárásaként azt írta: őszinte öröm volt megosztani ezt a világbajnokságot Magyarország népével és a sok százezer nézővel szerte a világon.

Borítókép: Husszein al-Musszalam a vizes világbajnokság záróünnepségén (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.