A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

Husszein al-Musszalam háláját fejezte ki a magyarországi vízisport jövőjéről szóló tárgyalásokért is.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 07. 06. 18:15
MUSZALLAM, Huszain al-
Budapest, 2022. július 3. Husszein al-Musszalam, a FINA elnöke beszédet mond a vizes világbajnokság záróünnepségén a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2022. július 3-án. MTI/Illyés Tibor Fotó: MTI/Illyés Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egész FINA-család nevében köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

„Megtiszteltetés volt, hogy az ön vezetése alatt, egy kiváló csapattal együtt dolgozva ilyen egyedülálló eseményt végigvittünk. Együtt, kevesebb mint négy hónap alatt legyőztük az akadályokat, és lebonyolítottuk a FINA történetének egyik legjobb vízi eseményét” – írta Husszein al-Musszalam.

A kuvaiti sportvezető háláját fejezte ki az Orbán Viktorral folytatott, a magyarországi vízisport jövőjéről szóló tárgyalásokért is.

„A FINA és Magyarország között csodálatos hagyománya van az együttműködésnek, és örülök, hogy ön támogatja a jövőbeni közös munkát is; nagyra értékeljük a FINA iránti elkötelezettségét és bizalmát” – fogalmazott Husszein al-Musszalam.

Levele zárásaként azt írta: őszinte öröm volt megosztani ezt a világbajnokságot Magyarország népével és a sok százezer nézővel szerte a világon.

Borítókép: Husszein al-Musszalam a vizes világbajnokság záróünnepségén (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.