Botrány a Hungaroringen: egy biztonsági ember megütött egy brit fotóst

Szörnyű incidensről szóló beszámoló terjed a sajtóban: a Magyar Nagydíj szombati időmérő edzése alatt egy biztonsági őr megütötte a Getty Images brit fotósát, akinek egy magyar kollégája azonnal hivatalos feljelentést tett.

Magyar Nemzet
2022. 07. 30. 19:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megdöbbentő bejegyzéseket tett közzé a Getty Images ügynökség világhírű brit fotósa, Mark Thomphson a Twitteren. Azt osztotta meg a nagy nyilvánossággal, hogy a mogyoródi Hungaroringen atrocitás érte, egész pontosan pofon ütötte őt a Valton Security egyik embere a Magyar Nagydíj szombati versenynapján. 

 

 

 

A két bejegyzés a magyar biztonsági ember barátságos arcát emeli ki, a másodikon kiegészítve azzal, hogy pofont kapott a brit fotós, és látszik némi kiserkenő vér is. Egy magyar újságíró, Szabó Balázs nem vesztegette az idejét, és gyorsan feljelentést tett az illetékes Gödöllői Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság miatt. A feljelentés szerint a biztonsági őr szóváltásba keveredett a fotóriporterrel, miután a az nehezményezte, hogy az őr nem engedi be a versenypálya egyik olyan zónájába, amely a sajtó munkatársai számára korábban nyitva állt. A szóváltást dulakodás követte, amely során a biztonsági őr testi erőfölényét kihasználva egy alkalommal megütötte az idős fotóriportert, akinek a szája felrepedt és vérezni kezdett.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.