Az NB I gólkirályát az első meccsén lecserélték Dél-Koreában

Bemutatkozott új csapatában az NB I gólkirálya. A Paksról a dél-koreai bajnokság éllovasához, az Ulsan Hyundaihoz szerződő csatár 52 percig játszott a Szöul ellen 1-1-re végződő bajnoki mérkőzésen.

Magyar Nemzet
2022. 08. 02. 15:50
Ádám Martin elsőre 52 percet kapott Forrás: ulsanhyundai.tv
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Első tétmérkőzésén kezdőként kapott lehetőséget a dél-koreai bajnokságban listavezető Ulsan Hyundai csapatában a labdarúgó NB I legutóbbi gólkirálya,  

A Paksról szerződtetett válogatott csatárt az 52. percben cserélték le, csapata 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Szöullal.

A klub hivatalos Instagram-oldala a magyar csatárral szerzett pluszpontokat a világhálón: 

Az éllovas Ulsan az 50. percben a német Stanislav Iljutcenko góljával került hátrányba, majd két perccel később Ádámot a brazil Leonardo váltotta. Nem sokkal később, az 58. percben a listavezető Valeri Kazaisvili góljával egyenlített, de fordítani már nem tudott, s 1-1-es döntetlennel zárt hazai pályán a hatodik helyen álló Szöul ellen.

Borítókép: Ádám Martin elsőre 52 percet kapott az új klubjában (Fotó: Uhfc.tv)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.