Szívmelengető gesztust tett a Manchester United sztárja

Cristiano Ronaldo karrierje első gólját lőtte az Európa-ligában, egyúttal az elsőt ebben az idényben, mégsem erről marad a leginkább emlékezetes a Manchester United 2-0-s győzelme a moldovai Sheriff Tiraspol otthonában az Európa-liga csoportkörében, hanem Jadon Sancho gólöröméről.

Magyar Nemzet
2022. 09. 16. 10:51
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Manchester United első gólját Sancho szerezte a 17. percben, majd az angol válogatott szélső egészen különleges gólörömöt mutatott be: elővette a sportszárából a sípcsontvédőjét, amelyre a saját fotója volt nyomtatva, és azt a magasba tartva ünnepelte a találatát.

Persze kiderült, hogy volt előzménye a dolognak, Sancho ugyanis a Sheriff ellen használt sípcsontvédőjét egy fiatal szurkolótól kapta ajándékba.

– Igaz, egy kis srác adta nekem a sípcsontvédőt, és megkért, hogy viseljem a mérkőzésen. Én meg azt mondtam, miért ne. Csak egy apró gesztus volt tőlem, hogy a gólom után felmutattam a sípcsontvédőt, hogy lássa, tényleg viselem az ajándékát – árulta el Sancho, akit a Daily Mail idézett.

A közösségi médiában egy videó is megjelent a jelenetről, amikor a 22 éves szélső az autójában ülve autogramot ad egy fiúnak, aki végül odaadja neki az említett sípcsontvédőket, amiért persze járt neki a pacsi.

A tavaly nyáron Dortmundból 85 millió euróért igazolt Sancho épp nehéz napokat élhet át, hiszen Gareth Southgate szövetségi kapitány kihagyta őt az angol válogatott keretéből a hátralévő két Nemzetek Ligája-mérkőzésre, ami ilyen kevéssel az év végén esedékes katari világbajnokság előtt nem jó jel a számára. Ennek ellenére Sancho képes volt emberként viselkedni a fiatal szurkolójával.

– Egyértelműen az a célom, hogy ott legyek a vb-n. Sajnos most nem kerültem be a keretbe, de magamra kell koncentrálnom, és folytatnom kell a kemény munkát – reagált a kimaradására Sancho, aki a Sheriff elleni góljával is jelzett Southgate-nek.

Borítókép: Jadon Sancho sípcsontvédős gólöröme a Sheriff ellen (Forrás: Twitter/Jadon Sancho) 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.