A Porto futballistái a repülőn csaptak őrületes ünneplésbe + videó

A Club Brugge otthonában aratott győzelem után az FC Porto futballistái már hazafelé tartottak, és a repülőn, telefonjaikon követték a sorsukról döntő Atlético Madrid–Bayer Leverkusen BL-meccs eredményét. Hihetetlen dráma végén alakult ki a portóiaknak kedvező végeredmény, ami után a játékosok féktelen ünneplésbe kezdtek a fedélzeten.

Magyar Nemzet
2022. 10. 27. 16:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bajnokok Ligája szerdai műsorában a Porto nem a késő, hanem a kora esti idősávban lépett pályára, és megtette a dolgát: 4-0-ra nyert Brüsszelben a továbbjutást már korábban kiharcoló meglepetéscsapat, a Club Brugge ellen. Ezzel a portugál csapat fenntartotta az esélyét annak, hogy már egy fordulóval a csoportkör vége előtt továbbjusson, amihez az kellett, hogy a később kezdődő meccsen az Atlético ne nyerjen a Leverkusen ellen.

A madridiak elképesztő végkifejlet után veszítették el az esélyüket a továbbjutásra. A játékvezető már lefújta a Leverkusen elleni mérkőzést, ám a VAR-vizsgálat alapján büntetőt ítélt a hazaiaknak. Yannick Carrasco lövését azonban kivédte Lukas Hradecky kapus, ami után a spanyolok kétszer is ismételhettek. A kipattanót előbb a felső lécre fejelték, majd ismét kapura lőhettek, de a lövés éppen Carrasco sarkáról vágódott fölé. Így maradt 2-2 a végeredmény, amivel kiesett az Atlético, a Porto pedig biztosan továbbjutott.

Mindezt extázisban vették tudomásul a portói csapat tagjai, akik már a repülőn tartózkodtak a másik meccs végjátéka alatt:

Borítókép: Ünneplő Porto-játékosok (Forrás: Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.