Kubatov Gábor kedves gesztust tett az iváncsai „hősöknek”

A harmadosztályban szereplő Iváncsa labdarúgócsapata szerdán csodát tett, és kiejtette a Magyar Kupából az NB I-ben címvédő és éllovas Ferencvárost. A zöld-fehérek nem orroltak meg a fejér megyeiekre, sőt Kubatov Gábor, az FTC elnöke egy ajándékkal is meglepte őket.

Magyar Nemzet
2022. 10. 23. 14:59
Kubatov Gábor
Kubatov Gábor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros az NB I mellett az Európa-liga csoportkörében is vitézkedik, és vezeti az FTC mellett a Trabzonspor, a Monaco, valamint a Crvena Zvezda alkotta négyest, a Magyar Kupában viszont egy harmadosztályú klub tört borsot az orra alá. Az Iváncsa szerdán hosszabbítást követően 3-2-re lenyomta a nagyágyúit is bevető élvonalbeli csapatot, és bejutott a kupasorozat nyolcaddöntőjébe.

A Fejér megyei együttes egy csapásra a figyelem középpontjába került. Kiderült, hol nevelkedtek, illetve mivel foglalkoznak a civil életben az iváncsai „hősök”, az Index pedig megtudta, Kubatov Gábor a csapat és az edzői stáb csütörtöki programjáról is gondoskodott. Az FTC elnöke ugyanis meghívta a zöld-fehérek legyőzőit csapata csütörtöki, Monaco elleni El-meccsére (21.00, tv: M4 Sport), amit a vendégek a VIP-páholyból izgulhatnak végig.

– Péntek este felhívott Hajnal Tamás, a Ferencváros sportigazgatója, és tolmácsolta Kubatov Gábor elnök úr üzenetét, amelyben meghívta az egész csapatot a stábbal és a segítőkkel együtt a csütörtöki, Monaco elleni Európa-liga mérkőzésre, a Groupama Aréna VIP-páholyába – árulta el Baki Imre, az iváncsaiak klubelnöke, majd hozzátette: – Nagyon szurkolunk a Fradinak, hogy a szemünk láttára vívja ki a továbbjutást.

 

Borítókép: Kubatov Gábor (Fotó: Éberling András)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.