Csúnyán kiütötte az edzőjét az egyik amerikai futballista

Rájár a rúd a Los Angeles Rams csapatára a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában, az NFL-ben. Nem elég, hogy az együttes sereghajtó a nyugati konferenciában a 2022-es idényben, a Kansas City Chiefs ellen vasárnap 26-10-re elvesztett meccsen az együttes edzőjét, Sean McVayt a saját játékosa, Roger Carter Jr. ütötte ki.

Magyar Nemzet
2022. 11. 28. 8:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még a mérkőzés elején történt. Sean McVay az oldalvonalnál intézkedett, amikor pályára rohanó egyik játékosa a vállával keményen állkapcson kapta. Az edző feje nagyot rándult, majd még percekig fájdalmasan tapogatta a képét. 

Nem állíthatjuk, hogy csak azért, de a Rams simán, 26-10-re elvesztette az idegenbeli találkozót. Az eredmény megfelel a papírformának, a Chiefs vezeti a nyugati konferenciát, a Rams pedig sereghajtó.

A meccs után persze megkérdezték a két érintettet az esetről.

– Szép kis csomagot kaptam, de most már jól vagyok. Először arra gondoltam, a francba, ilyen hülyeséget hogyan lehet csinálni… Azt hiszem, a felvételeken rosszabbul mutat az ütközés, mint amekkora volt valójában. Amíg tudok gondolkozni és beszélni, addig nincs baj – jegyezte meg McVay, majd hozzátette, reméli, nem tört el az állkapcsa. Ha csak reméli, akkor bizony mégsem túlzó a visszajátszás utáni reakció.

Carter annyit mondott, nem is észlelte az ütközést, csak akkor szóltak neki, amikor jött le a pályáról cserébe. – Rosszul éreztem magam miatta – mondta sajnálkozva.

Borítókép: Sean McVay először bosszús volt (Fotó: Denny Medley/USA Today Sports)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.