Meglepő, jó hír az erdélyi és a felvidéki magyaroknak

Jó hírrel szolgált az MTVA: a vasárnap kezdődő labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit a határon túl is közvetíti a magyar közmédia. A 2021-es Európa-bajnokságot is lehetett fogni Erdélyben és a Felvidéken, igaz, akkor a magyar válogatott is szerepelt a tornán.

Magyar Nemzet
2022. 11. 16. 10:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vasárnap a Katar–Ecuador nyitómérkőzéssel kezdődő labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit Magyarországon kizárólag a közmédia felületein, az M4 Sport és az M4 Sport+ csatornán, valamint az M4sport.hu oldalon lehet majd nézni. A legutóbbi, 2021-es Európa-bajnoksághoz hasonlóan, kábeles előfizetéssel Erdélyben és a Felvidéken is elérhetővé teszi a közmédia a torna mérkőzéseit.

A csoportkörben naponta négy mérkőzést rendeznek, az első két fordulóban 11, 14, 17, valamint 20 órától. A harmadik fordulóban egy-egy csoport két meccsét szokás szerint ugyanarra a kezdési időpontra írják ki, ekkor az egyik találkozót az M4 Sport+ csatorna adja.

A világbajnokságról riporterként Hajdú B. István, Ujvári Máté, Varga Ákos, Varga Péter és Tóth Attila közvetíti a mérkőzéseket.


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.