Ronaldo kíméletlenül őszinte vallomása: „A Unitednél elárultak engem!”

Megdöbbentően őszintén kitárulkozott Cristiano Ronaldo. A Manchester Unitednél parkolópályára tett ötszörös aranylabdás portugál labdarúgó a Sun brit bulvárlapnak elmondta a véleményét klubjáról, a korábbi csapattársáról, Wayne Rooney-ról és többek között a magánéleti tragédiájáról is.

Magyar Nemzet
2022. 11. 14. 7:39
Cristiano Ronaldo
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts during the English Premier League football match between Brighton and Hove Albion and Manchester United at the American Express Community Stadium in Brighton, southern England on May 7, 2022. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. / Fotó: AFP/Glyn KIRK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A Manchester United elárult, és fekete bárányt csinál belőlem – idézi a 37 éves Cristiano Ronaldót a Sun. Az ötszörös aranylabdás portugál labdarúgó a lapnak is dolgozó Piers Morgan tévéműsorában beszélt a Manchester Uniteddel való kapcsolatáról és többek között a magánéleti válságáról is.

Ronaldónak elege lett az elmúlt hónapok hallgatásából, az elmúlt időszakról, ami nemcsak szakmailag, hanem magánéletileg is nagyon megterhelő volt a számára, miután párjával, Georgina Rodríguezzel elveszítették újszülött gyermeküket. 

– Életem legnehezebb időszaka ez. Úgy érzem, elárult a Manchester United, és mindenért én lettem a hibás – fogalmazott Ronaldo, aki egyenként is beszél azokról a menedzserekről, akikkel együtt dolgozott, amióta visszatért tavaly nyáron az MU-hoz. Ralf Rangnickról azt sem tudta, hogy kicsoda, ezért képtelen volt bármilyen tiszteletet tanúsítani iránta. A jelenlegi menedzsert, Eric Ten Hagot Ronaldo képtelen tisztelni, mert a holland sem tiszteli őt. Így pedig nehéz az együttműködés.

Ronaldo nem tudja mire vélni korábbi csapattársa, Wayne Rooney kritikáját. – Nem tudom, miért kritizál. Valószínűleg azért, mert ő már befejezte a pályafutását, én pedig még mindig magas szinten játszom. Nem fogom azt mondani, hogy jobban nézek ki nála, ami egyébként igaz – mondta a futballista, aki a portugál válogatottal az ötödik világbajnokságára készül a vasárnap kezdődő katari tornán. A 37 éves ötszörös BL-győztes játékos célja a világbajnoki cím megszerzése.

Az interjú végén Ronaldo leszögezte, a szokatlanul őszinte és nyílt megnyilvánulásának egyetlen oka van. Azt szeretné, ha tisztán látnának a szurkolók, mert a játék, a futball végül is értük van. Értük is.

A teljes cikket ITT lehet elolvasni.

Borítókép: Ronaldo borított a katari vb előtt (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.