Ettől biztosan meg fog nyugodni Babos Tímea + fotó

Csaknem másfél éves szünet után győzelemmel tért vissza Babos Tímea és Kristina Mladenovic kétszeres WTA-világbajnok és négyszeres Grand Slam-győztes párosa. A magyar, francia duó nyerte meg a dubaji tenisztornát, a győzelem utáni reakciókból az szűrhető le, hogy nem egyszeri kaland volt a dubaji torna. A sikerduó hosszabb távra tervez.

Magyar Nemzet
2022. 12. 12. 11:11
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dubaji torna vasárnapi döntőjében magabiztosan, 6:1, 6:3-ra győzte le a Katerina Volodko, Magdalena Frech ukrán, lengyel duót a 100 ezer dollár összdíjazású ITF-versenyen. Ez volt és Kristina Mladenovic 12. közös trófeája. Az első helyen kiemelt magyar, francia páros előzőleg – féléves kihagyás után – tavaly Wimbledonban indult egymás oldalán. Babos Tímea Instagram-posztja alapján arra lehet következtetni, hogy nem egy alkalomra szólt az együttműködés. Mladenovic ugyanis ezt írta a bejegyzés alá: Visszatértünk. 

Babos és Mladenovic párosa évekig uralta a női mezőnyt, a két teniszező korábban felhőtlennek tűnő kapcsolata tavaly léket kapott: az Australian Open kezdete előtt pár nappal közölte a francia játékos Babossal, hogy mással kíván rajthoz állni a melbourne-i tornán. Babos akkor csalódott a partnerében, ennek hangot is adott, később több játékossal is párosozott, de egyikkel sem volt olyan eredményes a munkakapcsolat, mint a Kiki becenevű francia teniszezővel. A dubaji tornagyőzelem egy új szakasz kezdete lehet Babos és Mladenovic karrierjében.

Borítókép: a sikerduó újabb lépést tett előre (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.