A sztárfutballista kikéri magának a nemi erőszakra vonatkozó vádakat

Dani Alves visszautasítja a szexuális zaklatás vádját – számolt be róla az Antena 3 spanyol televíziócsatorna. – A 39 éves védőről, aki jelenleg a mexikói UNAM játékosa, még múlt év végén állította egy nő, hogy a fehérneműjébe dugta a kezét.

Forrás: NSO2023. 01. 06. 17:13
ALVES, Dani; NEYMAR
ar-Rajján, 2022. december 9. A brazil Neymart (j) játékostársa, Dani Alves vigasztalja, miután csapatuk 4-2-re kikapott a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntõjében játszott Horvátország-Brazília mérkõzés 1-1-re végzõdött hosszabbítása utáni büntetõpárbajban az ar-rajjáni Egyetemvárosi Stadionban 2022. december 9-én. MTI/EPA/Ronald Wittek Fotó: Ronald Wittek
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az állítólagos zaklatás december 30-án történt a Sutton nevű éjszakai bárban Barcelonában. A játékos most reagált a vádra. 

– Először is, mindent szeretnék visszautasítani – jelentette ki Dani Alves. – Igen, ott voltam egy társasággal, jól éreztük magunkat. Táncoltam, remekül éreztem magam anélkül, hogy bárki magánszférájába gázoltam volna. Nem tudom, ki ez a nő. Ha bemegyek egy mellékhelyiségbe, nem kérdezem meg, ki van ott. Sohasem megyek közel kéretlenül senkihez sem, hogyan tehetnék ilyen egy nővel? Az Isten szerelmére, nem tettem ilyet!”

Dani Alves hozzátette, hogy az egészet a családja szenvedi meg leginkább. – Szenvednek, különösen a hozzám közel állók. Ők tudják, ki vagyok – mondta a labdarúgó.

Borítókép: Dani Alves (balra) visszautasítja a vádakat (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.