David Beckham egy kerítésen átmászva menekült el a szurkolók elől

David Beckham egyik fia, a húszéves Romeo kedden debütált a Brentford második csapatában. A mérkőzés nézőcsúcsot hozott, David Beckham nem tudta megőrizni az inkognitóját, a meccs után pedig egy kerítésen átmászva próbálta meg elkerülni a szurkolókat.

Magyar Nemzet
2023. 01. 11. 16:16
Celebrity Sightings In Brentford - January 10, 2023
1246145004 Fotó: Getty Images
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Manchester United és Anglia legendája, David Beckham kedden végignézte fia, Romeo debütálását a Brentford második csapatában, majd a mérkőzés vége után átugrott egy kerítésen, hogy elmeneküljön a szurkolók elől.

David Beckham neve fogalom nemcsak Angliában, hanem szerte a világon mindenütt, ahol ismerik a futballt. A legendás futballista egyik fia, Romeo Beckham az MLS-ben, azaz az észak-amerikai profi ligában szereplő Inter Miami játékosa, de a múlt héten a Premier League-ben vitézkedő Brentfordhoz szerződött kölcsönben, és a klub második csapatában debütált kedden este. A második félidőben csereként lépett pályára a kilencedik osztályú Erith & Belvedere ellen a London Senior Cupban. Az ifjú Beckham 2-1-es hátrányban állt be, részese volt az egyenlítő találatnak, majd a csapata a győztes gólt is megszerezte.

Celebrity Sightings In Brentford - January 10, 2023
Fotó: Getty Images

Sokan megsejtették, hogy érdemes kimenni a meccsre, az 553 néző rekord a Wellingben, ahol megjelent Romeo édesapja, a legendás David Beckham is. Hiába rejtőzött el a kapucnija alá és vonult félre távol az emberektől, többen is felismerték, és szelfiket, illetve autogramot kértek tőle. Ez aligha volt az ínyére, ugyanis amint a játékvezető lefújta a meccset, ő egy kerítést átmászva menekült el, hogy elkerülje a szurkolókat.

Bár a figyelem nagy része az édesapjára irányult, a Brentford B edzője, Neil MacFarlane inkább Romeóról nyilatkozott, a mérkőzés után ezt mondta: – Az édesapja hihetetlen játékos volt, hihetetlen karakterrel, aki hihetetlen karriert futott be. Úgy hajtjuk a játékosokat, ahogy még soha nem hajtottuk őket, és Romeo hihetetlenül jól teljesített, bevette magát ebbe a kultúrába, és büszke lehet a debütálására.

Borítókép: David Beckham éppen átmászik a kerítésen (Fotó: Getty Images)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.