Íme a magyar kézilabda-válogatott programja a vb középdöntőjében

Mivel a C és a D csoport küzdelmei is véget értek a férfikézilabda-világbajnokságon, már ismert a csaptok programja a középdöntőben. A magyar válogatott nem is kezdhetné nehezebb ellenféllel a vb második szakaszát, mint a házigazda Svédországgal.

Szilágyi László (Kristianstad)
2023. 01. 17. 0:10
null
Kristianstad, 2023. január 16. A magyar válogatott játékosai a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs világbajnokság harmadik fordulójában, a D csoportban játszott Magyarország-Portugália mérkõzés után a svédországi Kristianstadban 2023. január 16-án. Portugália 27-20-ra nyert. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csoportjában a körbeverések miatt a harmadik helyen végzett magyar kézilabda-válogatott szerdán a házigazda, a regnáló Európa-bajnok, Svédország ellen kezdi meg a világbajnokság második szakaszát, a Göteborgban kezdődő középdöntőt. Két nap múlva, pénteken Brazília ellen folytatja a középdöntőben, majd vasárnap Zöld-foki szigetek ellen fejezi be a szereplését a középdöntőben. 

Az első mérkőzést este 20.30-kor, a másodikat 15.30-kor, a harmadikat 18 órakor játssza.

Íme a középdöntős csoport állása, innen folytatják a csapatok. Az első két helyezett jut tovább a legjobb nyolc közé.

1. Svédország 4 pont, 2. Portugália (+3), 3. Izland (+2), 4. Magyarország 2 (-5), 5. Brazília 2 (-6), 6. Zöld-foki szigetek 0.

Borítókép: Még három meccset biztosan játszik Svédországban a magyar válogatott (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.