Laidouni győztes meccsen mutatkozott be új csapatában

Az Union Berlin a labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőjében 2-1-re legyőzte a Wolfsburgot. A berlini csapatban csereként máris bemutatkozott a két napja szerződtetett korábbi ferencvárosi kedvenc, a tunéziai válogatott Aissa Laidouni.

Magyar Nemzet
2023. 01. 31. 22:56
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két mérkőzéssel kedden megkezdődött a labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntője. A Bundesligában a második helyezett Union Berlin a Wolfsburgot fogadta. ugyan szombaton, a Hertha elleni bajnokin már visszatért a berlini klubban, de fájdalmai miatt a szünetben lecserélték, ő természetesen nem játszhatott.

Számítani lehetett viszont a korábbi ferencvárosi kedvenc, bemutatkozásában. A hét végén szerződtetett tunéziai válogatott játékos ott volt a cserék között, és a 63. percben, 1-1-es állásnál be is állt.

Az Union ezután meg is szerezte a győztes találatot, majd Giesselmann kiállítása miatt a hajrában nehéz perceket élt át, de megőrizte az egygólos előnyt és 2-1-re megnyerte a meccset

és csapata, az RB Leipzig szerdán a Hoffenheimet fogadja, a tavaszi szezont három 1-1-es döntetlennel megkezdő Bayern München pedig a Mainz vendége lesz.

Borítókép: Laidouni gyorsan beilleszkedett az Union Berlinben (Fotó: Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.