Laidouni nem foglalkozik a pletykákkal, de azért tudja, mi egy profi dolga

Aissa Laidouni is munkába állt, a Ferencváros többi futballistájához hasonlóan. A tunéziai játékos a klub, sőt az egész NB I egyetlen labdarúgójaként vehetett részt a katari világbajnokságon. Idehaza folyamatosan az esetleges átigazolásáról cikkeznek, ám ő maga megerősítette, jól érzi magát a klubban, érvényes szerződése van, de azt is hozzátette, profi játékos, minden lehetőségre készen áll.

Magyar Nemzet
2023. 01. 06. 9:22
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nem kell velük foglalkoznom. Nagyon jól érzem magam a Fradiban, élő szerződés köt a Ferencvároshoz. Minden tiszteletem a klubé, a vezetőedzőmé, a sportigazgatóé, az elnöké. A Fradi egy nagy család. Én pedig profi vagyok, s úgy is kell tennem a dolgom. Úgy kell végeznem a munkám, hogy készen álljak minden lehetőségre – így kommentálta a FradiMédiának adott interjúban a pletykákat, miszerint akár már a télen új – elsősorban valamelyik francia – csapatban folytatja a pályafutását.

Mindezt úgy értelmezhetjük, hogy a Párizs egyik külvárosában, Montfermeilben született futballista megfelelő ajánlat esetén klubot vált, de akkor sem esik kétségbe, ha maradnia kell.

Laidouni azért beszédtéma folyamatosan, mert egyes források, így például a Transfermarkt szerint már a nyáron lejár a szerződése az FTC-nél, tehát ha a klub pénzt szeretne kapni érte, akkor már a télen el kell adnia a csapat meghatározó középpályását. Más értesülések szerint viszont Laidouni szerződésében van egy záradék, amely szerint bizonyos – akár már teljesült – feltételek esetén a megállapodása 2024 nyaráig érvényes a zöld-fehérekkel.

Laidouni nemcsak szakmailag, anyagilag, hanem emberileg is roppant fontos láncszeme a Fradinak, amiről az újévi fogadtatásáról készült videó is árulkodik. A társak vastapssal köszöntötték a katari vb-t megjárt játékost.

– Megható volt, hogy ekkora tapsot kaptam. Nagyon vártam már a találkozást a fiúkkal, az edzést a csapattal, hogy együtt küzdjünk azért, hogy ismét szintet lépjünk – jegyezte meg Laidouni.

Az interjúban Laidouni arról is beszélt, hogy gyerekkori álma vált valóra a világbajnoki szerepléssel, ő is tapasztalta, nagy visszhangja volt az Eriksen elleni szerelésének. A világbajnokság után a családjával előbb Párizsban, majd Dubajban igyekezett feltöltődni.

Borítókép: Laidouni emberileg is nagyon fontos a Fradinak (Forrás: Fradi.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.