Szalai Ádám verekedett az éjszakában, de állítja, csak az öccsét védte

Néhány napja Budapesten verekedésbe keveredett labdarúgó-válogatottunk korábbi csapatkapitánya, Szalai Ádám, és ezt ő maga sem tagadja. Ám Szalai azt állítja, hogy csak az öccsét védte – számolt be a történtekről a Blikk.

Magyar Nemzet
2023. 01. 05. 12:13
Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eset december 29-én történt Budapesten, a főváros közepén, egy szórakozóhelytől ötven méterre. Egy 21 éves fiatal fel is jelentette Szalai Ádámot, és a BRFK megerősítette a Blikknek , hogy ismeretlen tettes ellen nyomozást rendeltek el garázdaság gyanúja miatt. A feljelentő az újságnak azt mondta, a balhé abból alakult ki, hogy egy buli után a barátaival az utcán megkérték öccsét, hogy készítsen egy képet róluk. Ő azonban erre nem volt hajlandó, s csak ezután derült ki, hogy a labdarúgó testvérét szólították meg, aki öccsével együtt volt. A feljelentő azt mondta, hogy szóváltás alakult ki, majd Szalai Ádám mellbe rúgta, ő a földre került, és a sportoló még ezután is belerúgott.

A Sportal.hu elérte Szalai Ádámot, aki meglepődött a hallottakon, mivel másképp emlékszik a történtekre, de nem tagadta, valóban összeütközésbe keveredtek testvérével.

– Megpróbálom a legrövidebben és legőszintébben összefoglalni a történteket. Valójában az öcsémmel voltam egy találkozón, majd az elköszönésünk után azt láttam, hogy négy nagyon részeg fiatal körbeveszi a testvéremet, az egyikük pedig olyasmit üvöltött az arcába, ami itt idézhetetlen lenne, de támadásra utalt. Jó néhány méternyi távolságból is úgy értékeltem, hogy meg akarják verni a testvéremet. Ezt természetesen nem hagyhattam, visszarohantam, és egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert – mondta a labdarúgó, aki azt tagadja, hogy a földre került fiatalt is megrúgta volna.

Az biztos, hogy Szalai Ádámra rossz idők járnak. A bíróságon tavaly elérte, hogy visszavegyék őt az FC Basel első keretébe, ám a svájci klub most újra megalázó helyzetbe hozta a csatárt, akit az U21-es együtteshez irányított. A 35 éves Szalai foggal-körömmel harcol a jogaiért.

Borítókép: Szalai Ádámnak mostanában nincs oka örömre (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.