A még állva maradt, egészséges magyarok Londonba és Rómába utazhatnak

A labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének sorsolása után az európai Konferencialiga legjobb 16 csapatának a párosítása is kiderült. Kerkez Milos csapata, a holland Alkmaar az olasz Lazio, a Nikolics Nemanját és Gyurcsó Ádámot foglalkoztató AEK Larnaka az angol West Ham ellen játszik a legjobb nyolc közé jutásért.

Magyar Nemzet
2023. 02. 24. 14:22
null
Dundee United's Scotish midfielder Glenn Middleton (L) fights for the ball against AZ Alkmaar's HUngarian defender Milos Kerkez during the Europa Conference League third qualifying round match between AZ Alkmaar and Dundee United FC at the FAS stadium in Alkmaar on August 11, 2022. (Photo by Ed van de Pol / ANP / AFP) / Netherlands OUT Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Európai Labdarúgó-szövetség nyoni központjában megtartott pénteki sorsoláson a Slovan Bratislava – a sérülésből lábadozó Holman Dávid csapata – a svájci FC Baselt kapta ellenfélnek, a végső győzelemre is esélyesnek tartott spanyol Villarreal a belga Anderlechttel, az olasz Fiorentina pedig a török Sivassporral csap össze a legjobb 16 között.

A magyar válogatott csapata, az AZ Alkmaar az olasz Lazio, a Nikolics Nemanját és Gyurcsó Ádámot foglalkoztató AEK Larnaka az angol West Hammel került össze.

A párosítás: AEK Larnaca (ciprusi)–West Ham United (angol), Fiorentina (olasz)–Sivasspor (török), Lazio (olasz)–AZ Alkmaar (holland), Basel (svájci)–Slovan Bratislava (szlovák), Lech Poznan (lengyel)–Djurgarden (svéd), Sheriff Tiraspol (moldovai)–Nice (francia), Anderlecht (belga)–Villarreal (spanyol).

Borítókép: Kerkez Milos Rómában is megmutathatja magát (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.