Egy magyar kapus leülhetett a kispadra a Premier League-ben a hétvégén

Pályafutása során először ült a kispadon egy angol élvonalbeli találkozón a West Ham United kapusa, Hegyi Krisztián – szúrta ki az M4Sport.hu. Hegyi már négy éve a West Ham színeiben véd.

Magyar Nemzet
Forrás: M4sport.hu2023. 02. 05. 11:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A húszesztendős Hegyi Krisztián – aki 2019-ben a Haladástól szerződött a „kalapácsosokhoz” – az U21-es csapat meghatározó tagja, de egyre gyakrabban kerül a felnőttcsapat közelébe is, a londoniak tavalyi utolsó, az FCSB elleni idegenbeli Konferencialiga-csoportmeccsén már a kispadon ült. 

Hegyi Krisztián tavaly januárban hosszabbított Forrás: Twitter/West Ham United

Szombaton újabb mérföldkőhöz ért, hiszen David Moyes menedzser nevezte a Newcastle United elleni bajnokira, márpedig ez volt az első alkalom volt a sokszoros utánpótlás-válogatott kapus pályafutása során, hogy szerepelt a neve a felsorolásban egy Premier League-meccsen. 

A találkozó egyébként 1-1-es döntetlennel ért véget, amivel a Newcastle a negyedik tabellán, a West Ham pedig a még éppen bennmaradást érő 16. helyen áll – bár a mögötte lévő Leeds két meccsel kevesebbet játszott.

Hegyi itt az U21-es csapatban 11-est hárít a Tottenham ellen:

Borítókép: Hegyi Krisztián újabb mérföldkőhöz érkezett (Forrás: Twitter/West Ham United)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.