Mbappé ott van a keretben, nagyon átverhette a PSG a Bayern Münchent!

Kedden két nyolcaddöntős párharc első mérkőzésével folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája idénye, s a Paris Saint-Germain a Bayern Münchent fogadja. Nem kis meglepetés, hogy a PSG ma délután nyilvánosságra hozott meccskeretében ott van Kylian Mbappé is!

Magyar Nemzet
2023. 02. 13. 16:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

február 1-jén, a Montpellier elleni bajnokin combsérülést szenvedett, s a Paris Saint-Germain azt közölte, hogy legalább háromhetes pihenő vár rá. A Bayern München vezetőedzője, Julian Nagelsmann azonban rögtön megkérdőjelezte a franciák szavahihetőségét, és azt fejtegette, ő úgy készül, hogy Mbappé ott lesz a pályán a párharc első meccsén. A vb-döntőben három gólt szerző támadó viszont azóta még kispadra sem ült le.

Mbappé
Mbappé február 1-jén sérült meg. Forrás: Twitter/CBS Sports Golazo

Így nem kis meglepetés, hogy PSG ma délután nyilvánosságra hozott keretében ott van Mbappé neve is!

Ami persze nem jelenti azt, hogy Mbappé holnap pályára is lép, lehet, hogy a benevezése a pszichikai hadviselés része. Ám azzal is számolni kell, hogy a vártnál hamarabb gyógyult meg. De ne vessük el azt a lehetőséget sem, hogy a franciák átverték a Bayern Münchent.

Mbappé játékra kész a Bayern ellen

Mbappé és a múlt szombati bajnokit szintén kihagyó ma már edzésbe állt:

Borítókép: Vajon Kylian Mbappé holnap pályára lép? (Forrás: Twitter/PSG Report)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.