Váratlanul összeesett és meghalt a fiatal focista egy angol focimeccsen

A 23 éves Michael Palmer szombaton a Crowland Town FC tartalék csapatában játszott, amikor hirtelen elvesztette az eszméletét.

Magyar Nemzet
Forrás: Mirror2023. 02. 28. 15:51
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A focista megtört szívű családja a kiadott közleményükben úgy fogalmazott, hogy Michael imádott a futballpályán lenni. Apja elmesélte, hogy fiának erős volt a kötelességtudata, a legjobbat akarta a körülötte lévőknek. 

És buzgalommal és elkötelezettséggel, de ugyanolyan alázattal és magabiztossággal inspirálta a körülötte lévőket, hogy még keményebben dolgozzanak

A család hozzátette, hogy Michael azon elvek és értékek szerint élt, amelyekben felnőtt.

Michael legjobb barátja, Harry Grigas hozzátette, hogy úgy érzi, a világ egyik legviccesebb és legkedvesebb emberét veszítették el. 

A Crowland Town FC a közösségi médiában köszönetet mondott az ellenfél, a szintén lincolnshire-i Leverington FC csapat tagjainak a segítségért és a tiszteletért. A klub később hozzátette, hogy Michael egy őszinte, kedves srác volt, aki soha nem okozott nekünk csalódást.

Borítókép: illusztráció (Forrás: pexels.com)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.