A magyar kézilabdában nem ismétlődhet meg az, ami tavaly történt

Tavaly komoly esélyt kaptak a riválisok, a két nagyágyú, a Szeged és a Veszprém már az elődöntőben összekerült a férfikézilabda Magyar-kupában. Idén nem volt ekkora szerencséjük a kicsiknek: a két gigász külön ágra került, így a döntőben találkozhat egymással.

Magyar Nemzet
2023. 03. 20. 19:14
Vladimir Cupara
Veszprem's goalkeeper Vladimir Cupara reacts during the handball match for the 3rd place Paris Saint-Germain Handball vs Telekom Veszprem HC at the EHF Pokal men's Champions League Final Four competition on December 29, 2020 in Cologne, western Germany. (Photo by Ina Fassbender / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elkerülte egymást a Szeged és a Veszprém a férfikézilabda Magyar-kupa elődöntőjének sorsolásán. Az OTP Bank Pick Szeged a Dabassal, a Telekom Veszprém a Tatabányával találkozik a legjobb négy között. A négyes döntőt Győrben rendezik húsvét hétvégéjén, április 8-án és 9-én.

Tavaly már az elődöntőben összekerült egymással a két favorit, akkor Vlagyimir Cupara védéseinek köszönhetően a Veszprém a szünet előtt összeszedett kétgólos hátrányát ledolgozva 30-27-re legyőzte a riválisát, majd a fináléban magabiztosan nyert a kis Veszprém ellen. A harmadik helyen a Budakalászt legyőző Szeged végzett.

Borítókép: Cupara tavaly kiválóan védett az elődöntőben (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.