Csercseszov rövidre zárta a vereség utáni értékelést

A Leverkusen elleni Európa-liga-nyolcaddöntő visszavágójára készülő Ferencváros hazai pályán 2-1-re kikapott a Puskás Akadémiától a labdarúgó NB I 23. fordulójának zárómérkőzésén. Az FTC edzője, Sztanyiszlav Csercseszov nem akart elmélyülni a meccs részleteiben.

Magyar Nemzet
2023. 03. 12. 21:26
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Véget ért a Ferencváros hazai veretlenségi sorozata a labdarúgó NB I-ben. A Ferencváros sorozatban a harmadik hazai mérkőzésén maradt nyeretlen, igaz, a bajnoki évadban először kapott ki hazai pályán. Sztanyiszlav az FTC edzője nem akart rágódni a történteken, legalábbis a meccs utáni hivatalos sajtótájékoztatón ennek nem adott hangot. – Sajnos ma megérdemelten kaptunk ki, nem játszottunk jól. Abszolút tiszteljük az ellenfelet, gratulálunk neki, és most fel kell készülnünk a Leverkusen ellen – idézte a Nemzeti Sport az orosz szakembert. Csercseszov hozzátette, hogy különösen az első félidőben mutatott játék maradt el a kívánalmaitól. Az első negyvenöt percben került kétgólos hátrányba a Ferencváros, s a folytatásban, a mérkőzés hosszabbításában csak egy szépítő gólra futotta a 96. percben. kozmetikázta az eredményt. 

Borítókép: Csercseszov és csapata már a Leverkusen elleni csütörtöki Európa-liga-nyolcaddöntő visszavágóra készül (Fotó: Nemzeti Sport) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.