Sokkoló videók lepik el a világhálót a szkopjei csarnokban kitört káoszról

Hatalmas balhé miatt húsz percre félbeszakadt vasárnap Észak-Macedóniában a férfikézilabda-bajnokságban a Vardar Szkopje–Pelistar mérkőzés. S bár arrafelé nem ritka a rendbontás, a mostani a legsúlyosabbak közé tartozik.

2023. 03. 27. 14:05
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Negyedóra telt el a meccsből, amikor a szkopjei csarnokba bejutott a vendégszurkolók kemény magja, s rögtön kitört a balhé, a két tábor összecsapott, repültek a füstbombák és a székek, a pályára is szurkolók kerültek, teljes lett a káosz. Szinte hihetetlen, hogy a rendőrség húsz perc után helyreállította a rendet, s folytatódott a mérkőzés, amelyet a Vardar végül 31-24-re megnyert. A helyi rendfenntartó erőket bizonyára nem érte váralanul a helyzet, de számunkra sokkolóak az alábbi videók:

 

Borítókép: Káosz volt a szkopjei talákozón (Forrás: Twitter/101% ULTRAS)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.